Bezorgen

Het laten bezorgen van je bestelling is bij ons helemaal gratis. Wij streven het ernaar om de producten zo spoedig mogelijk toe te sturen. De verwachte levertijd staat vermeld bij elk product. 

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

De levering verschilt per product. In onze webshop staat bij elk product aangegeven hoe lang de verwachte levertijd bedraagt. Na je bestelling ontvang je een bevestiging van de order waarin de exacte levertijd wordt vermeld. Verandert er iets? Dan krijg je daar automatisch bericht van. Indien je jouw bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen, adviseren wij je om via iDeal te betalen. Via iDeal krijgt Slaapfabriek direct een melding dat je betaald hebt en wordt de order uitgeleverd. Wanneer je gebruik maakt van 'overmaken', kunnen wij pas versturen wanneer het geld daadwerkelijk is overgeschreven. Dit kan enkele dagen duren.

Bezorging op een ander adres?

Wanneer het beter uitkomt, kun je de bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Dit kun je aangeven tijdens het bestelproces. Vul bij het afleveradres het gewenste afleveradres in en wij zullen de bestelling daar afleveren. Het is geen probleem als het factuuradres verschilt van het afleveradres.

Afspraak voor bezorging?

Wil je zelf bepalen wanneer wij bezorgen? Sommige grote artikelen worden rechtstreeks bij je afgeleverd. Voor deze producten is het mogelijk om een afspraak voor bezorging te maken. Andere producten worden verstuurd via een koerier. Het maken van een afspraak met deze koerier is niet mogelijk.

Neem contact op